اجرای دیوار سبز کابلی به صورت استاندارد

اگر به طبیعت علاقه دارید اما از آن دور هستید به شما دیوار سبز کابلی را پیشنهاد می کنیم! دیوار سبز کابلی در گروه دیوارهای سبز قرار دارد اما از کابل برای تنظیم و نصب و اجرای آن استفاده می شود. دیوار سبز کابلی دیواری کابلی است که نمایی خیره کننده داشته و می تواند بهترین فضای سبز را فراهم سازد. این دیوار بهترین شکل از طراحی را شامل می شود.

معرفی دیوار سبز کابلی به صورت استاندارد

آنچه در اجرای دیوار سبز کابلی بسیار مهم است استفاده از کابل های ضد زنگ است. پوسیدگی برای این دکوراتیو فاجعه است و نیاز است که از مواد ضد زنگ مرغوب در طراحی آن استفاده شود. کابل های ضد زنگ به صورت عمودی اجرا می شوند و از بست و پایه های فلزی روی سطح دیوارها استفاده می شود. این دیوار برای نصب کابل ها به واسطه پایه های فولادی عبور داده شده است و خوشبختانه محدودید دیده نمی شود به طوری که برخی از افراد دوست دارند اجرای دیوار سبز کابلی به صورت ضربدری و یا شکل دیگر استفاده شود و به دیوار متصل شود. در سیستم کابلی برای نگهداری اغلب از گیاهان رونده استفاده می شود به طوری که رشد سریع باشد و پر از شاخ باشد. فاصله بین پایه ها و بست های فولادی اغلب بر اساس نوع گیاهان و وزن آنها مشخص می شود. فاصله استاندارد در این نوع دیوارها 50 سانتی متر است و بهتر است که فاصله برای گیاهان سبک بین 15 الی 30 سانتی متر باشد.

در ساخت دیوار سبز کابلی برای فضای بسته از پکیج های عمودی و شبکه ای و مانند فنس استفاده می شود و مدل های بافته شده نیز بسیار زیبا هستند و هر یک دارای کاربرد مخصوص به خود هستند. برای اجرای دیوار سبز کابلی نیاز است که به بررسی نوع گیاه است. مثلاً اگر گیاه دارای ساقه چوبی باشد و از نظر رشد قوی است بهتر است که کابل های استفاده شده محکم تر باشد. گیره ها در فواصل کمتری از هم نصب می شود و فضای بیشتری در پشت سطح اتصال را در نظر می گیرد.

در صورتی که گیاه مورد نظر دارای ساقه های علفی باشد و رشد کم پشتی دارد می توان از کابل هایی با قطر کمتر استفاده کرد و گیره ها باید در فواصل بیشتری قرار بگیرند و بهینه سازی در هزینه ها صورت می گیرد و انتخاب خوبی محسوب می شود.

اجرای دیوار سبز کابلی

روش اجرای دیوار سبز کابلی

مرحله اول مربوط به بستر کاشت است. در این مرحله نیا است که فلاور باکس ها مخصوص بر اساس عمق کاشت در نظر گرفته شود و لایه بندی بر اساس ورق های ژئوتکستایل درین انتخاب شود و فاصله مکانی نیز متغیر است و بر اساس چینش کاربر در نظر گرفته می شود. این فلاور باکس ها برای تخلیه آب استفاده می شود و در زیر باکس ها سینی تخلیه وجود دارد و ب می بایست از آن خارج شود.

در مرحله دوم دیواره کابلی در نظر گرفته می شود. در این مرحله از کابل های روکش دار استفاده می شود که اغلب دارای ضریب حرارتی بالایی هستند به طوری که مسیر رشد گیاهان سبز را فراهم می شود و از انتقال حرارت به گیاهان زنده جلوگیری می کند و فضای مدرنی ایجاد می شود.

مرحله سوم استفاده از قاب فلزی یا اسکوپ استیل است. کابل های مخصوص برای ایستایی و شکل پذیری استفاده می شود و از اسکوپ های استیل یا قاب های فلزی واشر دار برای آن استفاده می شود و می تواند طرح و دکور مناسب را فراهم سازد. این بخش بر اساس بودجه و فضای مورد نظر فراهم می شود و به طور کلی از اهمیت زیادی دارد.

در مرحله چهارم از سیستم آبیاری مناسب استفاده می شود به طوری که در آبیاری سهولت ایجاد شود و در نهایت آب مورد نیاز با استفاده از شیر برقی اتوماتیک استفاده شود.

هزینه اجرای دیوار سبز کابلی مناسب است و برای دیوارهای بزرگ نیز با رضایت مشتری همراه است. طرح و سبک کار در دیوار سبز کابلی بسیار خاص است و می تواند سرعت اجرای بالایی داشته باشد مشخص است که سرعت اجرای کابل ها به صورت دقیق بررسی می شود و در نهایت تست مقاومت گرفته می شود و البته که طراحی به کار رفته در این کار کاملاً به روز بوده و توسط بهترین طراحان روز دنیا استفاده می شود و می تواند ارزشمند باشد.

اجرای دیوار سبز کابلی

ویژگی های مهم دیوار سبز کابلی

از مهمترین مزایای دیوار سبز کابلی قابلیت اجرای آن در فضاهای بزرگ است به طوری که تنوع دقیقی در طراحی و مدرن بودن سبک کاری ارزیابی می شود. در طراحی دیوار سبز کابلی در مصرف آب صرفه جویی می شود و البته که سیستم آبیاری بسیار آسان است و سرعت اجرای آن بالا است. برای تعمیر و نگهداری دیوار سبز کابلی هزینه های پایینی در نظر گرفته می شود و شما با حداقل هزینه می توانید به طرح و هدف خود برسید.

خوشبختانه طراحی دیوار سبز کابلی به صورتی است که امکان هرس گیاهان و همینطور فضاسازی برای طرح های دلخواه نیز فراهم می شود. در داخل سازه دیوار سبز کابلی می توانید از تاسیسات و تجهیزات استفاده می شود. هزینه اجرا برای دیوار سبز کابلی مناسب است و شرایط به صرفه ای برای نصب دیوارهای بزرگ در نظر گرفته می شود. البته که این محصول می تواند در ابعاد مختلف طراحی شود.

برای نصب و اجرای دیوار سبز کابلی نیاز به تکیه گاه مناسب است و این موضوع دقت زیادی می طلبد.

انتخاب نوع گیاهان در دیوار سبز کابلی بسیار مهم است و بهتر است که برای داخل منزل از گیاهان آپارتمانی استفاده شود. تنوع گیاهی در این راستا مناسب است و نگرانی از این بابت وجود ندارد. مثلاً می توانید از گیاهانی مانند پاپیتال، پتوس و … استفاده کنید. میزان رشد گیاهان می بایست در نظر گرفته شود در صورتی که دوست دارید دیوریا پر پشت داشته باشید می توانید به سراغ گل یاس بروید که میزان رشد زیادی دارد در صورتی که تقاضای شما دیواری کم پشت است بهتر است گیاه مورد نظر با هدف خود را انتخاب کنید.

نظر بدهید