فلاورباکس چیست؟

فلاورباکس جعبه‌هایی هستند که غالباً در پنجره قرار می‌گیرند. در واقع فلاورباکس‌ها باعث افزایش جذابیت ساختمان و به‌ویژه نمای پنجره‌ها می‌شود و نمای بیرونی ساختمان را با شکوفا نمودن فضای سبز زیباتر می‌کند. ساختمان و خانه شما در حومه شهر باشد یا در مرکز شهر، بسته به طراحی و معماری بکار رفته در آن می‌توانید از سبک‌های فلاور باکس متفاوت استفاده نمایید. در ادامه می‌خواهیم به برخی از گیاهان مناسب برای کاشت و نگهداری در فلاور باکس اشاره کنیم.

مزایا و معایب فلاور باکس در روف گاردن

فلاور باکس در روف گاردن‌ باعث زیباسازی فضا می‌شود. مشخص است که سبک‌های خاصی از فلاور باکس وجود دارد که می‌تواند طول بیشتری داشته باشد و قابلیت نصب ثابت و متحرک نیز دارد و بسیار جذاب است. معایب فلاور باکس در روف گاردن شاید در خصوص وزن زیاد آن باشد، مشخص است که این موضوع اهمیت زیادی دارد.

فلاور باکس در روف گاردن یک برگ برنده محسوب می‌شود و زیبایی روف گاردن را چند برابر می کند و از سوی دیگر به نظر این بخش نیز کمک زیادی می‌کند. فلاور باکس‌ها در ابعاد مختلف و سبک‌های خاصی تولید می‌شوند و مشخص است که دارای موقعیت مخصوصی هستند. در این مقاله قصد داریم در خصوص مزایا و معایب فلاور باکس در روف گاردن صحبت کنیم.

مزایای فلاور باکس در روف گاردن

انواع فلاور باکس در روف گاردن امکان جابجایی دارند به طوری که اگر دکوراسیون روف گاردن عوض شود محل قرارگیری فلاور باکس‌ها نیز قابل تغییر است و مشخص است که این موضوع یکی از دلایل اصلی انتخاب فلاور باکس در روف گاردن است.

فلاور باکس در روف گاردن به صورتی طراحی می‌شود که به عنوان یک مانع یا حصار می‌توان از آن استفاده کرد و برای جلوگیری از دید استفاده شود. از سوی دیگر سبب می‌شود که به دیوار لطافت بخشیده شود. مشخص است که فلاور باکس‌ها به صورتی طراحی می شوند که امکان کاشت درخت و درختچه‌ها را در فضاهایی که بستر کاشت ضعیف است شامل شوند.

در جنس و شکل و ابعاد فلاور باکس در روف گاردن تنوع زیادی دیده می‌شود. برخی از افراد می‌توانند مدل‌های پر عمق آن را انتخاب کنند، برخی می‌توانند طول فلاور باکس را بیشتر کنند و برخی دیگر می‌توانند در عرض فلاور باکس‌ها تغییراتی ایجاد کنند مشخص است که تنوع در سلیقه و جنس و شکل فلاور باکس اهمیت زیادی دارد و با سلیقه مشتری سازگار است.

می‌توان از چندین فلاور باکس در روف گاردن در کنار هم استفاده کرد و فضایی را ایجاد کرد که علاوه بر زیبایی محیط، لطافت و شادابی زیادی ایجاد می‌کند.

عموماً مقاومت به کار رفته برای فلاور باکس در روف گاردن بسیار خوب است به طوری که سال‌ها دوام می‌آورد و سبب می‌شود زیبایی روف گاردن‌ها بسیار بیشتر شود. از سوی دیگر بهتر است که فلاور باکس در روف گاردن به طور دقیق از مواد مغذی تقویت شود و آب و خاک برای گیاه نیز در این راستا ارزیابی می‌شود.

فلاور باکس در روف گاردن دارای تنوع طرح زیادی است به طوری که سبب می‌شود موقعیت نصب آن نیز متفاوت باشد. نصب فلاور باکس در روف گاردن به صورتی طراحی شده است که افراد می‌توانند به واسطه آن موقعیت دقیق روف گاردن را مشخص سازند.

برخی از فلاور باکس‌ها هستند که از نظر مدل به صورت شیشه‌ای طراحی می‌شوند. این مدل قابلیت اینکه در آن سنگ‌های رنگی ریخته شود زیاد است.

فلاور باکس در روف گاردن

معایب فلاور باکس در روف گاردن

یکی از مشکلاتی که برای فلاور باکس در روف گاردن دیده می شود اندازه‌های بزرگ آن است در واقع وقتی ابعاد آن بزرگ باشد سبب می‌شود که جابجایی سخت‌تر شود و در نهایت فضای بیشتری را اشغال می‌کند این موضوع در نهایت سبب می‌شود که موقعیت فلاور باکس‌ها به نسبت سایر بخش‌ها متفاوت به نظر برسد. از سوی دیگر در صورتی که از جنس چوب برای فلاور باکس در روف گاردن استفاده شود، پس از دو الی سه سال علائم پوسیدگی در آن نشان داده می‌شود و در نهایت بر اساس اقلیم و محل قرارگیری آن می‌بایست جنس مورد نظر را انتخاب نمود. از یاد نبرید که در طراحی فلاور باکس در روف گاردن می‌بایست همه این موارد ارزیابی می شود.

نکات مهم در استفاده از فلاور باکس در روف گاردن

از قرار دادن فلاور باکس‌‌های ناهماهنگ با محیط امتناع شود، چراکه سبب می‌شود فضای بی‌نظمی ایجاد شود. بهتر است که فلاور باکس‌ها به صورت چندتایی در کنار هم قرار بگیرد تا یک محیط دنج را پدید آورد. بهتر است که برای به حداقل رساندن میزان خشک شدن خاک‌ها از گلدان‌های بزرگ استفاده شود تا تعداد و انواع بیشتری از گل و گیاه را در خود جای دهند.

اندازه و همینطور جنس فلاور باکس در روف گاردن می‌بایست برای کاشت درخت مناسب باشد و بر اساس میزان ریشه دهی درخت انتخاب شود. در هر صورت ریشه درختان سبب صدمه به بدنه فلاور باکس‌ها می‌شود و در نهایت رشد آن دچار مشکل می‌شود.

روف گاردن و فضای سبز

از موارد مهم در نصب فلاور باکس در روف گاردن ایجاد زهکش مناسب است. مشخص است که زهکش‌های به کار رفته در فلاور باکس‌ها می‌بایست به صورتی باشد که در بخش تحتانی آن قرار بگیرد و در نهایت نیاز به پوشش‌های فلزی نیز خواهد بود. در نظر داشته باشید که برای محل قرارگیری فلاور‌باکس می‌بایست دقت صورت بگیرد و باید جایی انتخاب شود که حداقل 5 ساعت در روز نور خورشید دریافت شود و بستگی به نوع گیاه کاشت صورت ‌گیرد. در صورت کاشت گیاهان می‌بایست خاک مناسب نیز استفاده شود و نیازهای دیگر گیاه نیز مدنظر قرار بگیرد. در فلاور باکس خاک اغلب زودتر خشک می‌شود و در نتیجه سبب می‌شود که آبیاری با فاصله کمتری صورت انجام شود.

مزایای فلاور‌باکس در روف گاردن بیشتر از معایب آن است در واقع معایبی نمی‌توان برای فلاورباکس‌ها در نظر گرفت. اگر ابعاد فلاور باکس‌ها بیش از حد بزرگ نباشد، می‌تواند موقعیت خوبی را شکل دهد و در تلفیق هنر و علم معماری موقعیت خوبی ایجاد نماید. در صورتی که قرار است از فلاور باکس‌های عریض در روف گاردن خود استفاده کنید، از یاد نبرید که بخشی از آن می‌بایست دارای پایه‌های مقاوم باشد. مشخص است که نوع فلاور باکس‌ها بر اساس موقعیتی که در نظر گرفته می‌شود بررسی خواهد شد. در بهترین شرایط باید محیط خانه ارزیابی شود و مشخص است که محیط اجرایی باید قابل قبول و واقعی به نظر برسد و سطح اقتصادی خوبی را شکل دهد.

انواع فلاور باکس چوبی، بتنی، شیشه‌ای، فلزی و سنگی در روف گاردن

انواع فلاور باکس مناسب برای روف گاردن وجود دارد که در جنس‌های چوبی و بتنی و شیشه‌ای و فلزی و سنگی عرضه می‌شود. هر یک از انواع فلاور باکس‌ها دارای موقعیت مشخصی هستند به طوری که زیبایی مخصوصی دارند و می‌تواند بر اساس محیط اجرا استفاده شود. نوع و سایز انواع فلاور باکس‌ها بر اساس سلیقه مشتری انتخاب می‌شود.

انواع فلاور باکس‌ها بر اساس جنس و مدل دسته‌بندی می‌شود به طوری که برخی از مدل‌ها دارای موقعیت مناسب‌تری هستند و برخی دیگر به واسطه محیط اجرا تعیین موقعیت می‌شوند.

انواع فلاور باکس سنگی

یکی از مدل‌های سنتی در بین انواع فلاور باکس‌ها می‌تواند استفاده از جنس سنگ باشد. فلاور باکس سنگی اغلب جنبه سنتی و اشرافی به خود گرفته است، چراکه که سنگ ماده‌ای سنگین در آن است که سبب می‌شود گلدان به صورت ثابت و فیکس شده در جای خود قرار بگیرد. انواع فلاور باکس‌های سنگی به صورت ثابت استفاده می‌شود، چون وزن زیادی دارد. در روف گاردن‌ها از فلاور باکس‌های سنگی اغلب در برخی از بخش‌ها استفاده می‌شود و جنبه عمومی ندارد.

دقت شود در فلاور باکس‌های سنگی خاصیت تراوشی بسیار کم است و هیچ درز و سوراخی وجود ندارد؛ به این ترتیب مسیر خروج آب می‌بایست به خوبی تشکیل داده شود. مشخص است که این مدل از فلاور باکس‌ها یک نوع گلدان‌های دائمی محسوب می‌شوند و بسیار زیبا هستند و می‌تواند شرایط مطلوبی ایجاد نماید.

فلاور باکس سنگی

انواع فلاور باکس سفالی

از سال‌های دور تا به امروز سفال در زندگی ما دیده می‌شود و در گذشته استفاده از سفال بیشتر برای گلدان‌ها بوده است. امروزه کمتر از باکس‌های سفالی بدون لعاب به عنوان فلاور باکس استفاده می‌شود. باکس‌های سفالی در طرح و شکل‌های سنتی هستند به طوری که اغلب در مدل‌های مخروطی و کوزه‌ای و استوانه‌ای طراحی استفاده می‌شود.

فلاور باکس سفالی

انواع فلاور باکس بتنی

انواع فلاور باکس های بتنی وجود دارند که از جنس سیمان و میلگرد تهیه شده‌اند و در آنها از قالب‌های سنتی نیز استفاده شده است. این باکس‌ها به روش‌های صنعتی و نیمه صنعتی طراحی می‌شود به طوری که ساخت آنها نیاز به دقت بالایی دارد و می‌بایست قوانین لازم به طور دقیق رعایت شود. انواع فلاور باکس‌های بتنی دارای وزن بسیار زیادی هستند و به طور کلی از بتن برای تولید آن استفاده شده است. در این مدل از فلاور باکس از توری‌های مخصوصی در شاسی استفاده شده است که به نسبت مدل‌های بتنی وزن سنگینی ندارند. در ساخت این فلاور باکس‌ها نیاز به حوصله و دقت بالایی است و از نظر قیمت از باکس‌های بتنی گران‌ترند، به طور کلی در ساخت این مدل نیاز به مهندسی بالایی است. در انواع فلاور باکس های بتنی وزن بالا ارزیابی می‌شود. همین‌طور سبب می‌شود که بیشتر در معرض آب قرار بگیرد و میزان دوام و بقای آن زیاد است.

انواع فلاور باکس چوبی

در صورتی که قرار است از انواع فلاور باکس چوبی در روف گاردن استفاده شود می‌بایست در داخل آنها از یک ظرف ضد رطوبت استفاده شود، به این ترتیب امکان آسیب به چوب در این مدل‌ها کمتر است. به طور کلی استفاده از چوب‌های مختلف در این فلاور باکس‌ها سبب می‌شود که خاصیت زیبایی به خود بگیرد. بهتر است از جنس ساج برمه‌ای و بلوط و ایروکو در این سبک استفاده شود تا زیبایی آن بیشتر شود. پوسیدگی انواع فلاور باکس چوبی امری اجتناب ناپذیر است به طوری که می‌تواند موقعیت خوبی را شکل دهد. البته که این مدل‌ها به واسطه نوع چوبی که در آن استفاده می‌شود ارزیابی می‌شوند.

انواع فلاور باکس فایبرگلاس

در صورتی که در تولید انواع فلاور باکس از رنگ و رزین استفاده شود به آن فایبرگلاس گفته می‌شود و طرح‌های مختلفی را شامل می‌شود. در هر صورت فلاور باکس‌ فایبرگلاس دارای وزن سبک‌تری نسبت به بتنی هستند و مقاومت کمتری دارند و در نهایت در برابر شرایط محیط خاص امکان شکستن و ترک خوردن آن بسیار دیده می‌شود.

انواع فلاور باکس فلزی

باکس‌های فلزی اغلب از ورق‌های فلزی تشکیل شده‌اند به طوری که در آنها از رنگ‌های کوره‌ای استفاده شده است و شرایط ضد زنگی دارد. به طور کلی نوع رنگ و سایزی که برای انواع فلاور باکس فلزی در نظر گرفته می‌شود بسیار متنوع بوده و بر اساس سلیقه مشتری در نظر گرفته می‌شود. یک مدل دیگر از انواع فلاور باکس‌ها وجود دارد که به صورت چوبی و فلزی است، شاسی فلزی مخصوصی دارد و در آن از چوب روسی و همین‌طور ورق‌های پلی کربنات طبق اندازه‌های دلخواه استفاده شده است. امنیت فلاور باکس‌ها بسیار مهم است به طوری که می‌بایست علاوه بر ایجاد فضای شاداب و زیبا، از نظر امنیت نیز در شرایط خوبی باشد؛ یعنی نباید به سرعت شکسته شده و یا آسیب ببیند و یا پیچ و مهره شدن باید با دقت انجام شود.

مقاومت انواع فلاور باکس بسیار مهم است و باید از نظر مقاومت در شرایطی باشد که برخی از بخش‌های آن بتواند مجزا از بخش‌های دیگر استفاده شود. عوامل محیطی در این زمینه می‌تواند بر طول عمر انواع فلاور باکس بسیار تأثیر بگذارد. مشخص است که طرح‌بندی‌هایی که برای فلاور باکس‌ها در نظر گرفته می‌شود می‌تواند توسط طراح با تغییراتی همراه باشد.

ابعاد فلاور باکس در انواع مختلف

ابعاد فلاور باکس بر اساس طول و عرض و عمق بررسی می‌شود. مدل‌های زمینی اغلب از نظر طول بیشتر هستند و سایز بزرگ‌تری دارند. ابعاد فلاور باکس دیواری به واسطه نصب بر روی دیوار از نظر سایز کوچک‌ترند. مشخص است که برای بررسی ابعاد این محصول باید محیط اجرا مشخص شده باشد.

ابعاد فلاور باکس بر اساس محیط پروژه مشخص می‌شود. برخی از افراد دوست دارند فلاور باکس‌هایی در روف گاردن خود داشته باشند که فضای کافی برای کاشت گل و گیاهان کوچک را فراهم کند. ابعاد فلاور باکس طولی بر اساس موقعیت اجرا مشخص می‌شود. البته فلاور‌باکس‌ها در مدل‌های مستطیلی و مخروطی شکل نیز طراحی می‌شوند. همه آنها از نظر ابعاد با هم فرق دارند.

ابعاد فلاور باکس طولی

ابعاد فلاور باکس طولی یا مستطیلی طبق محیط اجرا تقسیم‌بندی شده است. ابعاد مورد استفاده در این زمینه بیشتر بین 120*40*60 دیده می‌شود. همینطور مدل‌هایی وجود دارد که سایز آنها 90*35*50 هستند. مشخص است که این مدل‌ها اغلب می‌بایست در ابتدا به طور دقیق جانمایی شود و سپس نصب صورت بگیرد. در طراحی و اندازه‌گیری ابعاد فلاور باکس طولی گاه طول استفاده شده بین اعداد 70، 90 و 120 است. معمولاً طول کمتر از 70 در این مدل استفاده نمی‌شود. موقعیت بعدی نیز وابسته به عرض 24 و 35 و 40 است و ارتفاع به کار رفته در آن نیز از 40 آغاز شده و به 60 می رسد مشخص است که ابعاد به کار رفته در ابعاد فلاور باکس بر اساس موقعیتی که هر بخش دارد ارزیابی شده است.

ابعاد فلاور باکس زمینی

فلاور باکس‌های زمینی اغلب در محیط‌های داخلی و خارج از منزل استفاده می‌شود به این دلیلی که دارای قابلیت جابجایی خوبی هستند و نگهداری گل و گیاهان فصلی در آنها راحت‌تر است. این سبک در مدل‌های با سینی تخلیه و بدون سینی تخلیه دسته‌بندی می‌شود و بر اساس محیط کاربری متغیر است. ابعاد فلاور باکس زمینی با توجه به نوع جابجایی آن نباید زیاد بزرگ باشد. در واقع این سبک از فلاور باکس‌ها به سبکی و کوچکی مشهور هستند. همینطور طول به کار رفته نیز باید مناسب باشد و نوع جابجایی باید به صورتی باشد که به بخش‌های مختلف منزل آسیبی وارد نشود. محیط کاربری در این زمینه اهمیت زیادی دارد. در صورتی که قرار است از فلاور باکس‌های بتنی و سفالی زمینی استفاده شود، به طوری که در یک موقعیت ثابت قرار بگیرد و جابجا نشود، می‌تواند در ابعاد بزرگ‌تری استفاده شود و مشکلی از این دسته وجود نخواهد داشت.

ابعاد فلاور باکس زمینی

ابعاد فلاور باکس دیواری

فلاورباکس‌های دیواری اغلب از نظر ابعاد و اندازه کوچک‌تر از مدل‌های زمینی هستند. این مدل بر روی سطوح شیبدار و دیوار نصب می‌شود و به طور کلی از استحکام کمتری برخوردار است. در طراحی این فلاورباکس‌ها از جنس‌های چوبی، فلزی، پلاستیکی، پی وی سی و فایبرگلاس استفاده می‌شود و مدل‌های ترکیبی آن نیز پیشرفت زیادی دارد، به طوری که از ورق‌های گالوانیزه در آن استفاده می‌شود.

 فلاور باکس دیواری

ابعاد فلاور باکس پرتابل

طراحی پرتابل انواع فلاور باکس‌ها به صورتی است که می‌تواند در ابعاد و نصب آن شرایط مخصوصی داشته باشد. تغییرات الگو در این زمینه اهمیت زیادی دارد و می‌تواند اجرا و نصب مخصوصی را شامل شود. در انتخاب ابعاد فلاور باکس می‌بایست دوام نیز در نظر گرفته شود. مثلاً ابعاد فلاور باکس چوب پلاست و آلومینیوم با آزادی بیشتری همراه است، زیرا این مدل‌ها در عین زیبایی و دوام از نظر پایداری نیز بسیار عالی هستند و در برابر اشعه آفتاب نیز استفاده می‌شوند. از سوی دیگر در برابر قارچ‌ها و حشرات بسیار مناسب هستند و میزان هوازدگی در آنها کمتر است. شکاف و مواد شیمیایی به کار رفته در این سبک بسیار مهم است و در برابر آتش نیز مقاوم هستند.

نکات مهم در خصوص فلاور باکس‌ها

بهتر است که فلاور باکس‌ها از نظر ابعاد در شرایط خوبی قرار بگیرند، اما جنس فلاور باکس به نسبت ابعاد اهمیت بیشتری دارد. در واقع جعبه‌های گل باید یک عایق خوب در برابر گرما و سرما باشند به طوری که از برودت هوا به داخل آنها جلوگیری شود. مشخص است که طراحی فلاور باکس‌ها به واسطه موقعیتی که دارد بررسی می‌شود. از یاد نبرید لایه‌بندی فلاورباکس‌ها سبب می‌شود که حفاظت از خاک به درستی صورت بگیرد و همه لایه‌های زهکشی شده و لایه‌های ضد ریشه بررسی شود. ابعاد فلاورباکس ها در مدل‌های شاسی دار و فلزی نیز ارزیابی می‌شود و مشخص است که برخی از مدل‌ها با سینی هستند.

یک سری از مدل‌های فلاور باکس وجود دارد که به صورت فرفورژه‌ای طراحی شده است و اغلب دارای سینی مخصوص هستند و در ابعاد مشخصی طراحی می‌شود. در مدل‌های چوبی و فلزی مشخص است که سایز بندی‌های مخصوصی دیده می‌شود. بسیاری از فلاور باکس‌ها هستند که دارای موقعیت نصب خوبی بوده و می‌تواند در سبک‌های دیواری نیز استفاده شود این سبک ها از نظر ابعاد با محدودیت روبرو هستند و مشخص است که سیاست‌های دقیق در این زمینه را شامل می‌شود.

در صورتی که قصد خرید فلاور باکس‌ های بزرگ در ابعاد وسیع را دارید در خصوص نصب و اجرای آن دقت کنید و بهتر است بتوانید برخی از نکات لازم در خصوص نصب آن را جدی بگیرید از یاد نبرید که اغلب فلاور باکس هایی که در این زمینه استفاده می‌شوند دارای قوانین اجرای مخصوص هستند. تعیین ابعاد فلاور باکس توسط افراد متخصص صورت می‌گیرد و در صورتی که قرار باشد برخی از ابعاد به کار رفته تغییراتی داشته باشد نیاز است که عایق بندی‌های مخصوصی ارزیابی شود. سطوح شیبدار به کار رفته برای فلاور باکس‌ها می‌تواند قابل قبول باشد البته که موقعیت اقلیمی در این زمینه بسیار حایز اهمیت است و می‌تواند لایه‌بندی‌های دقیق‌تری داشته باشد مشخص است که سطح دقیق فلاور باکس‌ها می‌بایست مشخص شود. ابعاد سفارشی بر اساس محیط روف گاردن بررسی و قابلیت اجرا داشته باشد. گلدان‌های به کار رفته برای فلاور باکس‌ها می‌بایست دقیق و قابل قبول باشد. در نظر داشته باشید که برخی از مدل‌های شاسی دار حساسیت بیشتری دارند.

جنس فلاور باکس و کاربرد هر یک

 جنس فلاور باکس‌ها در انواع چوبی، پلاستیکی، شیشه‌ای و … دسته‌بندی می‌شود. کیفیت جنس فلاور باکس بسیار مهم است و در انتخاب آن می‌بایست دقت ویژه‌ای صورت بگیرد. مشخص است که موقعیت نصب فلاور باکس نیز یکی از موارد تعیین کننده در جنس آن است و بهتر است که در ابتدا محیط پروژه مشخص شده باشد.

انواع جنس فلاور باکس

همانطور که گفته شد جنس فلاور باکس ها بر اساس محیط اجرا مشخص می‌شود. برخی از این محصول از جنس بتن هستند و برخی دیگر به صورت سنتی و سفالی طراحی شده‌اند. جنس فلاور باکس پلاستیکی و پلی اتیلن در بازار به وفور یافت می شود، اما نباید انتظار جلوه زیادی از جنس پلاستیک داشت. جنس و ساختار طراحی شده از چوب پلاست یا چوب اشباع شده یک حس طبیعی بی‌ظیر به فضا می بخشد و سبب می‌شود که استحکام و زیبایی فلاورباکس‌ها به طور دقیق ایجاد شود. مشخص است که ارگان ساختمان هارمونی لازم را ایجاد می‌کند.

فلاور باکس‌ها از نظر نوع نصب نیز تقسیم‌بندی می‌شوند. مثلاً مدل‌های دیواری بیشتر به صورت مکعب مستطیل هستند و در سایزهای 30 در 30 در 100 سانتیمتر طرحی می‌شوند که همچون یک قاب عکس زیبا می‌درخشد.

مدل‌های زمینی از فلاور باکس‌ها هستند که طراح نقش زیادی در مدل بندی آن دارد به طوری که سبب می‌شود جلوه‌ای زیبا و متنوع به آن بخشیده شود و در سبک‌های هندسی و پلکانی طراحی شده است.

مدل دیگری از فلاورباکس‌ها نیز وجود دارد که به صورت پله ای طراحی می شود. این مدل ها علاوه بر زیبایی سبب می‌شود که آبیاری راحت‌تر شود و در نهایت تنوع گل‌های به کار رفته در این سبک یاد است.

یک مدل از فلاورباکس‌ها وجود دارد که به صورت معلق طراحی شدهء‌اند و در فضا بر اساس اتصال سیم بکسل به صورت اشکال مختلفی ساخته و طراحی می‌شود. به طور کلی یک مدل از این محصول وجود دارد که به صورت سینی دار طراحی شده است و سینی‌های زهکشی که زیر آن وجود دارد سبب می‌شود که موقعیت هر بخش از بخش دیگر جدا شود.

فلاورباکس دیواری

ترکیبات ساختاری جنس فلاور باکس

اغلب مردم علاقه به جنس فلاور باکس چوب پلاست دارند، اما چگونگی استفاده از این جنس وابسته به طراحی ساخت آن است و سبب می‌شود که عرض و طول و ارتفاع آن به طور دقیق تعریف شود. شکل‌گیری شاسی های به کار رفته در جنس فلاور باکس چوب پلاست اغلب از چوب اشباع و ظرف خاک است و در آن از پلی اتیلن نیز استفاده شده است و در نهایت ساختار بیرونی آن چوب پلاست است. در این مدل می‌تواند از چراغ‌های بدون سیم استفاده کرد به طوری که سبب نورپردازی و ایمنی و آبیاری قطره‌ای شده و برای مکان‌های خاص استفاده شود مشخص است که این سبک به واسطه نوع نصب خود نیز مدل بندی می‌شود برخی از مدل‌ها روی دیوار قرار می‌گیرد و برخی دیگر نیز بر روی زمین و سایر بخش‌ها قرار می‌گیرد.

فلاورباکس چوب پلاست

گیاهان مناسب جهت کاشت در فلاور باکس

در صورتی که دوست دارید به واسطه فلاورباکس یک کشاورزی کوچک و سرگرم کننده راه اندازی کنید، می‌توانید از سبزیجات ریشه‌ای مانند نعنا و جعفری و گشنیز استفاده کنید. هرچه میزان عمق فلاورباکس بیشتر باشد و خروجی زهکش نیز مناسب باشد، گیاه رشد و شادابی بهتری خواهد داشت. در نهایت برای فضاهای باز مانند حیاط باغ و ویلا می‌توان درختان کوچک نیز کاشت. مشخص است که هدف اصلی از احداث فلاورباکس رویکرد دقیق هر بخش است.

متریال فلاور باکس

جنس به کار رفته برای انواع فلاور باکس ها متفاوت است به طوری که از جنس های سفالی، بتنی، چوبی و پلاستیک فشرده در انواع سبک های این محصول استفاده می شود. مشخص است که متریال های به کار رفته در فلاور باکس ها به واسطه هزینه نیز دسته بندی می شود. مثلاً فلاور باکس های چوب پلاست به نسبت چوب ترمو از هزینه بیشتری برخوردار هستند و در نهایت مقاومت بیشتری نیز دارند و از مدل بتنی سبک تر هستند از سوی دیگر به نسبت فلاور باکس پلاستیکی نیز زیبایی بیشتری دارند. مثلاً فلاور باکس هایی که از جنس سفال هستند قابلیت شکنندگی دارند و مقاومت چوب پلاستیک را ندارند. مشخص است که فضاهایی که کودکان در آن بازی می کنند نیز یکی از بخش های مهم در انتخاب فلاور باکس است. جنس فلاور باکس چوب پلاست به طور کلی دارای مدل های بیشتری است و انعطاف بیشتری نیز دارد و در طرح های مخصوصی استفاده می شود همینو فلاور باکس ها دارای قلوه سنگ و شن و ماسه هستند و در طراحی آنها شرایط شفافی استفاده می شود. ارتفاع فلاور باکس ها نیز اهمیت زیادی دارد و از نظر ضخامت نیز مورد ارزیابی قرار می گیرد.

فلاور باکس هایی که برای تراس گاردن ها استفاده می شود اغلب از نظر طول و عرض باید دقیق باشند و تعیین اندازه و ابعاد برش چوب پلاستیک در این مدل ها بر اساس دریل و پیچ صورت می گیرد به طور کلی کاربرد فلاور باکس ها بر اساس موقعیت دیواری و زمینی ارزیابی می شود و شرایط مخصوصی دارد. دقت شود که برش زدن در این سبک ها نیاز به تخصص دارد و باید نوع نصب آن به دقت صورت بگیرد. در هر صورت بررسی های انجام شده برای پوشش داخلی پلی کربنات می تواند سهم مشخصی از متریال ها را شامل شود و فضای محیط زیستی مخصوصی را در بر بگیرد .

روش های سنتی و اتوماتیک آبیاری فلاور باکس

آبیاری فلاور باکس به صورت اتوماتیک، قطره‌ای و همینطور در روش‌های سنتی دیده می‌شود. روش‌های آبیاری فلاورباکس ها به طور کلی می‌تواند هوشمند باشد و ارزیابی دقیقی بر روی میزان آبیاری در نظر گرفته ‌شود و از هدر دادن آب جلوگیری شود.

آبیاری فلاور باکس به صورت اتوماتیک

موضوع از این قرار است که آبیاری فلاور باکس به صورت اتوماتیک از طریق یک روش سنتی صورت می گیرد. فلاور باکس‌های سنتی که روی دیوار نصب می‌شوند، اغلب دارای موقعیت خوبی هستند و کاشی کاری‌ها نیز به صورت سنتی صورت می‌گیرد. جزییات در این راستا اهمیت زیادی دارد. حتی محل لوله کشی نیز به صورت کاملاً حرفه‌ای جانمایی می‌شود و ظاهری سنتی ارزیابی می شود و در نهایت سیستم آبیاری به طور دقیق صورت می گیرد. سیستم آبیاری فلاور باکس به صورت اتوماتیک دارای تایمر دیجیتالی است به طوری که دارای دو خروجی بوده که اغلب باطری خور هستند و موقعیت آن بر اساس شرایط روف گاردن بررسی می‌شود. در تجهیزات آبیاری فلاور باکس از نوع اتوماتیک اغلب از لوله و اتصالات پلی اتیلن شانزده میلی متر استفاده شده است به طور کلی لوله و اتصالات پروپیلن در این مدل‌ها 20 میلی متر بوده و رنگ سفید در آن استفاده می‌شود. مشخص است که نازل‌های قطره‌ای در این مدل‌ها به صورت تنظیم شونده ارزیابی می‌شود و مشخص است که اجرای آن به صورت دقیق صورت می‌گیرد.

نحوه آبیاری فلاور باکس

در صورتی که از دستگاه اتوماتیک آبیاری فلاور باکس استفاده نشود، می‌بایست نحوه دقیق آبیاری را یاد بگیرید. در ابتدا میزان رشد گیاهان را در نظر داشته باشید. در واقع ترکیب گیاهانی که در یک فلاور باکس استفاده می‌شود از نظر نوع رشد و میزان آن هم خوانی داشته باشند. گیاهان از نظر شرایط نگهداری می‌بایست مشابه باشند. در نهایت باید یک فضای مشترک ایجاد شود و شرایط مربوط به نور و آبیاری و کود بررسی شود. وقتی فضای ریشه به کار رفته در فلاور باکس محدود باشد، نیاز است که قاعده کلی در خصوص حجم گیاه بررسی شود و در نهایت محیط برای حجم گیاه و حجم ریشه یکسان باشد. در صورتی که نیاز است فضای آبیاری فلاور باکس بیشتر باشد، می‌بایست از حجم گلدانی بیشتری استفاده شود.

نحوه آبیاری به این صورت است که می بایست فلاور باکس به مدت حدودی یک دقیقه زیر شیر آب قرار بگیرد و پس از آویزان کردن مجدد آن روی دیوار می‌بایست سوراخ‌های ریزی که زیر آن است عملیات خروج آب را انجام دهند.

شما بسته به میزان نیاز به آبیاری فلاور باکس بر اساس فصل و دمای ساختمان و همینطور نوع منطقه نیاز است که تواتر آبیاری به طور دقیق صورت بگیرد. در ابتدا میزان رطوبت به کار رفته در فلاور باکس‌ها بر اساس میزان رطوبت خزه بررسی می‌شود و به طور منظم کنترل می‌شود و در نهایت میزان نیاز به آبیاری برای افراد مشخص می‌شود. دفعات آبیاری می‌تواند برای هر 10 روز تا ماهی یکبار صورت بگیرد.

برخی گیاهان نیاز به آبیاری بیشتری دارند و باید دقت شود عملیات آبیاری به شکل دقیق صورت بگیرد. مشخص است که نوع آبیاری در این زمینه بر اساس فضای فلاور باکس نیز بررسی می شود. وزن گلدان هایی که استفاده می شود خود از دیگر مواردی است که در خصوص آبیاری فلاور باکس ها ارزیابی می‌شود. در صورتی که کودهای ارگانیک به کار رفته در این بخش مناسب نباشد گاه آبیاری زیاد سبب می‌شود که موقعیت فلاور باکس زیر سؤال برود و مشکلات زیادی ایجاد شود. مشخص است که می‌بایست در ابتدا میزان قطر و طول و عرض و عمق فلاور باکس نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

آبیاری فلاور باکس به صورت قطره‌ای

آبیاری فلاور باکس ها به صورت قطره‌ای نیز صورت می‌گیرد که اغلب برای فضای سبز مشخصی اجرا می‌شود. این روش سبب می‌شود از آسیب رسیدن به گیاهان جلوگیری شود و موضوع کم آبی و بی آبی به حداقل برسد. آبیاری فلاورباکس به صورت قطره‌ای در واقع یک فضای منظم را شامل می‌شود؛ به طور کلی کمترین میزان آب با بیشترین بهره‌وری ارزیابی شود. از یاد نبرید که سبک به کار رفته برای آبیاری فلاور باکس به صورت قطره‌ای ارزیابی می‌شود. آبیاری قطره‌ای خود به صورت سنتی و مدرن صورت می‌گیرد که در سیستم مدرن همان آبیاری تحت فشار در نظر گرفته می‌شود و شرایط به صورت بارانی و قطره‌ای است.

در سیستم قطره‌ای بر اساس آب مورد نیاز گیاهان میزان ریزش آب صورت می‌گیرد؛ در نهایت آب به مرور زمان در اختیار گیاهان قرار می‌گیرد و این موضوع سبب می‌شود که چیزی به عنوان روان آب در سطح خاک ایجاد نشود. در این روش مشخص است که نوع گیاه بسیار مهم است.

جهت طراحی آبیاری فلاور باکس به صورت قطره‌ای نیاز است که منبع آب بررسی شود، نوع گیاهان کشت شده بررسی شود و می‌بایست شرایط نقشه برداری و بافت خاک نیز بررسی شود. در نهایت می‌بایست داده‌های اقلیمی در این راستا بررسی شود. این سیستم آبیاری یک راه حل قوی برای تولیدات محصولات زراعی در خاک‌های خشک و شور است به طوری که زهکشی به شکل ضعیف صورت می‌گیرد و در نهایت رطوبت به کار رفته پایین است. اجرای این بخش نیاز به سنسورهای موجود خاک است و سبب می‌شود که موقعیت دقیق این بخش ارزیابی شود.

در این روش رشد علف‌های هرز به حداقل می‌رسد و فعالیت رشد گیاهان بسیار دقیق‌تر می‌شود. مشخص است که شیب‌های قابل کشاورزی می‌تواند بر اساس کیفیت پایین صورت بگیرد و می‌تواند ارزش بالای هر بخش به واسطه بخش دیگر بررسی شود. محصولات درختی در این مدل می‌تواند با برداشت بهتری همراه باشد. البته که ارزش بالایی از این روش وجود دارد که سبب می‌شود موقعیت فلاور باکس ها بهبود یابد. در شرایطی که قصد دارید از گیاهان خود در روف گاردن محافظت کنید می‌بایست به نوع آبیاری فلاور باکس دقت زیادی داشته باشید.

فلاورباکس چیست؟

گیاهان مناسب برای کاشت در فلاور باکس

  • انگور یا سیب زمینی شیرین

شاخ و برگ سرسبز تاک سیب زمینی شیرین دارای رنگ‌ها بسیاری است که بسیار زیبا به چشم می‌خورد و این باعث می‌شود که برای هر فلاور باکس پنجره‌ای نمای بسیار زیبایی داشته باشد. در نظر بگیرید که مارگاریتا به رنگ سبز آهکی، ارغوانی عمیق مایل به بنفش  یا گل‌های خاکستری، سبز و صورتی  با ترکیب رنگ متعدد می‌توان نمایی زیبا بیافریند. علاوه بر این این گیاه به نگهداری کم و آسان برای رشد خواهد داشت. در صورتی که به درستی از آن مراقبت کنید می‌توانید تا سالها آن را در پنجره خانه خود داشته باشید و از تماشای آن لذت ببرید.

 گیاهان مناسب برای کاشت در فلاور باکس
  • کولئوس
    کولئوس یک گیاه با شاخ و برگ‌های رنگارنگ فراوان است و در دو گونه قابل رشد در خورشید و سایه وجود دارد. شکل ظاهری بوته آن باعث می‌شود کولئوس یک گیاه پر کننده در فلاورباکس‌های شما با ظاهری عالی به نظر برسد. اگرچه انواع زیبای این گیاه مانند کنگ قرمز به اندازه کافی مطبوع هستند و می‌توانند یک رویداد اصلی در یک پنجره باشند. این گیاه از ظاهری بسیار زیبا برخوردار است.
 گیاهان مناسب برای کاشت در فلاور باکس
  • پتونی موسوم به گلبرگ

پتونی یکی از گل‌های مناسب فصل تابستان است و به طور مداوم شکوفه‌های پر طراوت و چالاک خود را در شدیدترین گرمای فصل به بیرون می‌ریزد. سالیانه می توانید سایه‌هایی از رنگ‌های سفید، قرمز، صورتی و بنفش آن را در فلاور باکس پنجره خانه‌ها مشاهده کنید و از نمای بسیار زیبای آن لذت ببرید. علاوه بر این این گل در انواع راه راه‌، لکه‌دار و حاشیه‌ای نیز یافت می‌شود که هر یک در جایگاه خود به خوبی خودنمایی می‌کنند. گلبرگ سفید وحشی پتونی را در نظر بگیرید، این رنگ و لعاب‌ها می‌تواند منظره بسیار زیبایی به فلاور باکس ساختمان و یا خانه شما اضافه کند. شما می‌توانید گیاه بوته‌ای آن را در فلاور باکس‌های خود پرورش دهید و یا آن را به شکل موج آبشار مانند سورفینا استفاده کنید که به طرز چشمگیری در لبه فلاور باکس پنجره شما جاری خواهد شد.

 گیاهان مناسب برای کاشت در فلاور باکس
  • خزنده لیسیماکیا یا جنی

خزنده لیسیماکیا یا جنی به عنوان پول گرد نیز شناخته می‌شود. این گیاه یک پوشش زمینی جدی است که در فلاور باکس‌های پنجره‌ای می‌تواند منظره خیره کننده‌ای را به همراه داشته باشد. سایه‌های سبز و طلایی موجود در این گیاه، آبشاری از برگ‌های انبوه و گرد آن بسیار شبیه انگورهای دنباله دار است.

 گیاهان مناسب برای کاشت در فلاور باکس
  • گردو میلر

این گیاه که معمولاً به عنوان آسیاب گرد و غبار نیز شناخته می‌شود، دارای شاخ و برگ‌های نقره‌ای است که تضادی خیره کننده از شکوفه‌های رنگارنگ را ساطع می‌کند. برگ‌های نقره‌ای این گیاه در اندازه‌های 12 تا 18 اینچ رشد می‌کند، در حالی که گونه‌های توری نقره‌ای وکراس آن، ارتفاعشان به شش تا هشت اینچ می‌رسد که در یک فلاورباکس به راحتی گنجانده می‌شود. آسیاب گرد و غبار همچنین در برابر خشکسالی مقاوم است و نگهداری از آن بسیار آسان است.

 گیاهان مناسب برای کاشت در فلاور باکس
  • فوشیا
    فوشیا بطور معمول در سبدهای حلق آویز استفاده می‌شود، با این حال گل‌های رنگارنگ آن باعث شده تا فلاورباکس ها را به باغچه‌ای دلپذیر تبدیل کند. اکثر گونه‌های فوشیا سایه را دوست دارند، بنابراین تا زمانی که از قرار گرفتن فلاور باکس پنجره خود در سایه اطمینان حاصل نکرده‌اید، از قرار دادن آن بیرون از ساختمان و در معرض آفتاب پرهیز کنید. این گیاه در تمام فصول سال با شکوفه‌های بنفش و صورتی عجیب و غریب به شما پاداش می‌دهد.
 گیاهان مناسب برای کاشت در فلاور باکس
  • ایمپاتینس

برای دستیابی به رنگ مات آن در یک فلاورباکس به شکلی عمیق و سایه‌دار می‌توانید این گل را امتحان کنید. این گل رایج‌ترین گیاه در ایالات متحده است که ظاهری نزدیک به گل پامچال دارد و نگهداری از آن آسان است. این گیاه در گلدان‌ها و فلاور باکس‌ها به خوبی رشد می‌کند و در طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها مانند صورتی، قرمز، بنفش، نارنجی و زرد به چشم می‌خورد.

 گیاهان مناسب برای کاشت در فلاور باکس
  • اسنپدراگون
    این گیاه با سنبله‌های بلند و چشمک زن با شکوفه‌هایی در اطراف آن پوشیده شده است. علاوه بر این می‌تواند ظاهر هر فلاورباکس را به ظاهری چشم نواز تبدیل کند. اسنپدراگون تابستانی بوده و  تا 18 اینچ رشد می‌کند. در حالی که اسنپدراگون معمولی می‌تواند از چهار پا تا سه پا رشد کند. هر دو این گونه‌ها به راحتی در دسترس باغبانان خانگی است.
 گیاهان مناسب برای کاشت در فلاور باکس
  • وربنا
    وربنا یا آواز آفتاب خورشید ظاهری آبرومندانه به فلاور‌باکس های پنجره‌ای و سایر فلاور باکس‌ها و گلدان‌های شما می‌بخشد. این گیاه در رنگ‌های مختلفی از جمله یخ بنفشه موجود است که دارای شکوفه‌های بنفش روشن و نباتی است که همانطور که انتظار می‌رود دارای طرح‌های راه راه قرمز و سفید است.
 گیاهان مناسب برای کاشت در فلاور باکس
  • پیچک مارپیچ

پیچک مارپیچ یا وارگاتا به عنوان پیچک پیچیده نیز شناخته می‌شود. این گیاه تقریباً در هر سطح از نور رشد می‌کند و یک دوره خشکسالی را مشابه انگور برای رشد مجدد تحمل می‌کند. گیاه در فلاور باکس‌های پنجره جاری می‌شود و یک تضاد برگ بر روی شکوفه های زنده ایجاد می‌کند. این گیاه نمایی بسیار زیبا به فلاور باکس‌های پنجره واحد های آپارتمانی و خانه‌ها می‌بخشد.

 گیاهان مناسب برای کاشت در فلاور باکس
  • گیاه شیرین بیان

صاحبان ملک و یا افرادی که آن را مدیریت می‌کنند، از این گیاه بسیار استقبال می‌کنند. دلیل این استقبال نیز داشتن شاخ و برگ‌های منحصر به فرد در این گیاه است که می‌تواند برای فلاور باکس‌های پنجره‌ای انتخاب شوند. رنگ گیاه شیرین بیان سفید در واقع مایل به رنگ نقره‌ای سفید است، در حالی که گیاه شیرین بیان لیمو مایل به رنگ زرد است و هر دو دارای یک نقطه اشتراک قابل توجه هستند که آن نیز داشتن شکوفه‌های رنگی هستند.

 گیاهان مناسب برای کاشت در فلاور باکس
  • چمن زینتی

علف‌های زینتی ارتفاع، رنگ و بافت حسی را به یک فلاور باکس پنجره‌ای اضافه می‌کنند. ظاهر چمن مانند باعث شده اکثر افراد برای پوشاندن فضاهای خالی در فلاور باکس از آن استفاده کنند. این گیاه دارای ظرافت برفی قورباغه‌ای، رنگ روشن و بنفش صورتی است که با گل‌های کم رنگ و فضای سبز پیروز می‌شود.

 گیاهان مناسب برای کاشت در فلاور باکس

فلاورباکس آرنی ‌لند

شرکت معماری سبز و پایدار آرنی ‌لند با همفکری و همکاری تیمی مجرب در حوزه‌های تحقیق و توسعه، طراحی سه بعدی، بهترین متریال ساخت فضاسازی و ساخت فلاورباکس به عنوان با کیفیت‌ترین مجری فلاورباکس آن را برای شما انجام می‌دهد. ضمناً در برخی حوزه‌ها به عنوان مسئولیت اجتماعی در نظر دارد تا برای مدارس و بیمارستان‌ها تنها با دریافت هزینه مواد اولیه و بدون اجرت اجرا فعالیت‌های خود را انجام دهد تا ضمن کمک به حفظ سلامت جامعه جوان و پیر نقشی هر چند کوچک در بهبود حال انسان‌ها و حرکت به سمت سبک زندگی سالم در حوزه معماری بتواند نظر مخاطب خاص خود را جلب نماید.

منابع: bobvila

نظر بدهید