معماری مراکز هنری قطعاً نیاز به رعایت اصل غافلگیری دارد. در هنر غافلگیری و خلاقیت همیشه یک تاز است. در این راستا طراح باید تفکری عجیب داشته باشد. معماری مراکز هنری وابسته به اصول هنری است و هنر دریایی بی کران است که قطعاً سبب می شود به بهترین هدف ممکن دست یابد. در طراحی معماری مراکز هنری نیاز است که یک میدان اصلی در نظر گرفته شود، از سوی دیگر نیاز به فضای مجموعه ای است به طوری که اتصال در هر بخش آن دیده شود. گسیختگی در فضای هنری بسیار ریسک پذیر است اما معماران بزرگ در این زمینه به نسبت شرایط مخصوصی از این فضا استفاده می کنند.

اصول معماری مراکز هنری کودکان

در طراحی و معماری مراکز هنری نیاز است که یک مجموعه چند کارکردی در نظر گرفته شود. به هر حال موزه های هنری نیاز به کتابخانه دارند، می بایست برای کودکان تئاترهای مخصوص در نظر گرفته شود اگر فضای خوبی در این زمینه وجود داشته باشد تئاتر می تواند روباز و مسقف باشد. مشخص است که نیاز به نگارخانه های نمایشگاهی است و همینطور اتاق های چند منظوره هنری نیز می بایست وجود داشته باشد. در معماری مراکز هنری لوکس از فضایی برای صرف غذا نیز استفاده می شود. مشخص است که در این زمینه می بایست دقت ویژه ای بر روی شباهت ها و تفاوت ها صورت بگیرد. این فضای خارجی به صورت محصور شده ارزیابی می شود و شبکه ای متشکل از ستون های خاص است. بهتر است که مجموعه های کارگاهی به صورت طبقه ای باشند و از پلان های به شکل مربع استفاده شود تا دسترسی به صورت دقیق صورت بگیرد.

معماری مراکز هنری در دنیا

مثال هایی از بهترین معماری مراکز هنری در دنیا

فضای معماری مرکز هنری استریت: این مرکز هنری در فرم سینوسی طراحی شده است به طوری که فضای داخلی آن به صورت کاشی های موزاییکی بوده و از شکل گلبرگ ظریف در آن استفاده شده است. پوشش خطوط منحنی و ارگانیکی در سطح بالکن ها در نظر گرفته می شود. مشخص است که برای لبه های بیرونی مکانی نیاز به تماشاگران مخصوصی است و این طراحی به دقت صورت می گیرد. در معماری مراکز هنری از این قبلی اغلب پنل های چوبی گسترده ای استفاده می شود به طوری که سقف ها دارای نورپردازی های متفاوتی هستند و به واسطه فضای داخلی طراحی می شوند. هر یک از این ساختمان ها دارای هسته های مرکزی هستند به طور کلی گالری های هنری بر اساس منحنی های مخصوص ارزیابی می شود نمای شکل بنا در تطابق مخصوصی ارزیابی می شود. در فضای داخلی ورودی لابی ها اغلب از شفت های بالابر استفاده می شود. ستون های قارچی شکل سبب می شود که شکوفه های بر روی باک نمایش بهتری داشته باشند. ورود نور در روز به فضاهای داخلی وابسته به شرایط مخصوص ارزیابی می شود.

معماری به کار رفته در این مرکز هنری به صورت نیم شفاف است و رویکرد لطیفی را شکل می دهد مشخص است که از پنل های سرامیکی توپوگرافیکی در این راستا استفاده شده است و پوشش های بتنی و فضای سالنی نیز به صورت اپرا هستند. دیوارهای زاویه دار در معماری مراکز هنری بسیار نقش مهمی دارند. استفاده از مصالح جنس بامبو برای پوشش سالن ها بسیار مهم است و بلوک های بامبو بر اساس دستگاه برش کنترل شده ای ساخته و پرداخته می شوند.

نقش تعامل در معماری مراکز هنری

برای معماری مراکز هنری در دنیا نیاز است که نقش تعامل به طور دقیق حفظ شود. در این راستا می بایست ساختمان در وضعیت الحاق شده قرار بگیرد به طوری که به ساختمان های جدید متصل شود. این حجم بر روی سکوی ظریفی قرار می گیرد و تعامل کامل در این راستا با پارک های مجاور ارزیابی می شود. آبنمای مورد استفاده در معماری مراکز هنری می تواند بسیار ارزشمند باشد. حجم شیشه ای و شفاف در این زمینه می تواند بسیار ارزشمند باشد.

اقلیت های قومی در این راستا ارزیابی شده است. مرکز فرهنگی هنری در این راستا ارزیابی دقیقی شده است. فرهنگ هنری در این زمینه یادآور سنت و تاریخ است. مشخص است سکوهای سنگی و خلق مجدد در یک فضا بررسی می شود. چرخش در این زمینه می بایست بررسی شده باشد و سه طرف محصور به آب را در نظر می گیرد.

استفاده از رنگ برنز در قالب گیری های معماری مراکز هنری بسیار تاثیرگذار است. مشخص است که منابع الهام گرفته در این زمینه بر اساس ورق های پانچ خورده بر روی پوشش در نظر گرفته می شود. کیفیت هوای محلی در استفاده از صفحات برنز استفاده می شود. بافت خالص برنز در ای زمینه بر اساس معماری ترکیبی ارزیابی می شود. زمان طولانی تری در برابر نور خورشید ارزیابی می شود. نقشی که برای صفحات برنزی ارزیابی می شود بسیار سبک بوده و یک پوسته نازک با ساختار سنگین را شامل می شود. این رویکرد سبب می شود که شرایط دراماتیک در فضا فراهم شود. بافت کلی صفحات در این زمینه بسیار مهم است.

معماری مراکز هنری

سازه های لازم در معماری مراکز هنری

در سازه های به کار رفته برای معماری مراکز هنری استفاده از بتن و چوب مزین شده بسیار دیده می شود به طوری که صفحات چوب کاجی فرم را در بر می گیرد. چوب کاج از رایج ترین متریال های موجود در معماری مراکز هنری است. سازه های بتنی مدرن در این بنا بررسی می شود معماری سنتی چوبی در این زمینه بسیار کاربرد دارد. معماری های بتنی در این زمینه یک ماتریس کلی محسوب می شود به طوری که یک فرایند محوری است که سبب می شود نمایش کلی فضای هنری واقعی به نظر برسد.

سازه های معماری مراکز هنری به سه بخش کلی تقسیم شده است:

اولین بخش یک فضای آیینی است به طوری که شامل کنج های تیز بوده و از رنگ های قوی در آن استفاده می شود. فضای باریک در ایجاد یک رویکرد تعاملی نقش مهمی دارد. بخش دوم مربوط به موقعیت بام نوک تیز است که سبب می شود یک فضای دراماتیک را شامل می شود نمایشگاه های فرهنگی و سالن پذیرش در این زمینه اهمیت زیادی دارد.

در بخش سوم نیاز است که طبقه بندی دقیقی صورت بگیرد و فضای متداول هنری نقشبندی شود تا بازدید به طور دقیق صورت بگیرد.

نظر بدهید